Powered By Blogger

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων και η ΕΣΚΑΝΑ καθορίζουν τις απαραίτητες διαδικασίες διεξαγωγής

 


Προς τα Σωματεία

Το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων καθορίζει τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στους αγώνες που διοργανώνονται από την  Ε.Σ.ΚΑ.NA.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων, δικαίωμα εισόδου και παραμονής κατά την διάρκεια των αγώνων της Ένωσης θα έχουν οι κάτωθι:

18 άτομα για κάθε ομάδα (12 αθλητές και άλλα 6 άτομα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται προπονητές, φυσιοθεραπευτές, παράγοντες κλπ)
2-3 κριτές
1-2 διαιτητές
1 γιατρός αγώνα
1 κομισάριος αγώνα (προαιρετικά από την Ένωση )
1 φύλακας γηπέδου

2  παράγοντες από κάθε ομάδα

Έως 2 κάτοχοι κάρτας εισόδου ΕΣΚΑΝΑ που θα επιδεικνύουν στον 1ο διαιτητή

Οι παραπάνω αναφερόμενοι μπορούν να παρευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου. Εξαιρουμένων των αθλητών, προπονητών και διαιτητών, όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα.

Στα γήπεδα η γηπεδούχος ομάδα θα πρέπει να φροντίσει να  υπάρχει ηλεκτρική κόρνα χειρός.

Αναφορικά με την παρουσία ατόμων στις κερκίδες του γηπέδου, επιτρέπεται η είσοδος του συνεργείου για την διαδικτυακή  κάλυψη των αγώνων (το οποίο θα πρέπει να απαρτίζεται από 1-2 άτομα), καθώς και όσων διαπιστεύσεων εκδοθούν από την διοργανώτρια αρχή για τον κάθε αγώνα, με αποκλειστική ευθύνη της Ένωσης.
Όλοι οι προαναφερόμενοι θα πρέπει να καταγραφούν σε ειδικό κατάλογο εισερχομένων – εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση (όπου θα αναφέρεται  το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας, η ώρα εισόδου, η ύπαρξη τυχόν συμπτωμάτων), ο οποίος θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην ΕΣΚΑΝΑ στο 
eskana@otenet.gr  την  ίδια ημέρα του αγώνα η το αργότερο την επομένη μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στον αγωνιστικό χώρο, πλην των καλαθοσφαιριστριών/ων και των προπονητριών/ων, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και του αγώνα, θα πρέπει να τηρούν την ελάχιστη απόσταση των 2μ. και να φορούν προστατευτικές μάσκες.

Επισημαίνεται ότι κατά την διάρκεια των αγώνων, θα τηρηθεί αυστηρά οτιδήποτε προβλέπεται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α και του ΕΟΔΥ σχετικά με την παρουσία ατόμων σε αγώνες καλαθοσφαίρισης σε κλειστά γήπεδα- γυμναστήρια.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα είναι χρήσιμο για όλους